I behov av ökad synlighet eller nya kompletterande idéer

Hur påverkar coronapandemin ditt företag. Står du fortfarande stadigt och klarar dig hyfsat, eller har du panik och kämpar dagligen med att hålla verksamheten flytande? Du är inte ensam, även om det är en klen tröst. Det finns saker dock saker du kan göra, såsom att öka din synlighet och se till att vara så redo som du bara kan när krisen väl lättar. Kontakta mig på Melavi Info.Jag brinner för att få just ditt företag att snurra oavsett vilken situation du befinner dig i.

Hur fungerar din verksamhet just nu? Har du vidtagit de skyddsåtgärder som krävs för att minska smittan? Bra, det visar tydligt att du bryr dig.

Har du nått ut med den informationen till dina kunder? Exempelvis om hur du rengör kortläsaren efter varje köp, dörrhandtaget efter varje kund? Och inte minst om hur du i dagsläget levererar kostnadsfritt hem till dörren. 

Om inte, så har du en onödig flaskhals. Men flaskhalsar går att vidga. I det här fallet genom information, kommunikation och ökad synlighet.

Det är lätt att bli paralyserad i tider som dessa. Tider då du ständigt tvingas till nya beslut. Har du därtill permitterat personal springer du troligtvis på alla bollar själv. Då behöver du ett bollplank. Någon utifrån som kan ta tempen på verksamheten och komma med lösningsorienterade idéer.

Melavi Info är en aktör som ser utanför boxen utan att krångla till det. Med erfarenheter inom ekonomi, sälj, administration och marknadsföring finns helhetstänket och idéerna. Jag kommer med inputs som kan verka galet enkla men som oftast fungerar. Vad har du att förlora? 

Troligtvis är du mer medveten än någonsin, om att du borde skaffat det som stavas HEMSIDA. Krisen har fått dig att inse poängen med att snabbt kunna kommunicera via både en hemsida och sociala medier. Kanske tänker du uppgivet att det är kört nu…

Ingalunda, Melavi Info kickar snabbt igång en funktionsvänlig och stilren hemsida med den mest grundläggande informationen, så att du snabbt kan synliggöra dig för nya och befintliga kunder. Hemsidan går självklart att vidareutvecklas i ett senare skede. Givetvis stöttar jag dig även gällande sociala medier.

"Tack för fina ord och tack för att du stöttar oss med bitar i företaget som vi är mindre bra på. Tex. sociala medier,
hemsida och textskapande! Du är otroligt lyhörd för våra behov och vi känner att du förstår vårt företagstänk."
Jakobssons Ur & Guld Hudiksvall

"Melavi Info - Vi finns för dig!"

PERSONLIGT & PRISVÄNLIGT

Hos Melavi Info bollar du med en och samma person hela vägen. Engagerat, personligt och prestigelöst. Korta och effektiva beslutsvägar

TRYGGHET

Kundtrygghet är lika viktigt som kundnöjdsamhet. Självklart får du godkänna alla insatser innan publicering.

FRIKTIONSFRITT

Jag är lyhörd för dina behov och önskemål. Men kommer självklart bidra med ärliga och konstruktiva förslag med nya infallsvinklar.

PUNKTLIGHET & DEADLINES

Tid är pengar! Jag håller deadlines enligt vår överenskommelse. För mig är det viktigt att du gör detsamma.