Tjänster

Har du bestämt dig för att ta tag i din marknadsföring, i synnerhet den digitala? Toppen! Med förmågan att fånga din unika affärsidé ditt signum hjälper Melavi Info dig att ta dig närmare befintliga och nya kunder. Det bästa av allt. Här krånglar vi inte till det.

Agneta Wallner på Melavi Info är skicklig på all typ av content och hanterar alla texter med finess

Textproduktion

Textframställning av alla slag är min paradgren. Så behöver du en allsidig skribent som levererar med finess och skärpa? Som kan content och äger förmågan att skala ner byråkratiska formuleringar till ett språk som alla förstår. Vänd dig till Melavi Info.

Jag hjälper dig med dina sociala medier så att du kan fokusera på annat

sociala medier

Behöver du hjälp med dina sociala medier såsom Facebook, Instagram och LinkedIn? Någon som kan leverera med kontinuitet och fingertoppskänsla? Melavi Info skapar engagerande och varumärkesplacerande inlägg som bidrar till ökad försäljning och lönsamhet.

Agneta Wallner har en förmåga att fånga lyster och personlighet i sina foton

FOTO OCH FILM

Vissa bilder dröjer sig kvar och förblir. Jag har lång erfarenhet av fotografering oavsett om det handlar om porträtt, produktbilder eller kortare filminlägg. Jag gestaltar din affärsidé visuellt och fångar storheten i det lilla och detaljerna i det stora.

Har du behov av en funktionell hemsida kontakta agneta wallner på Melavi Info i Hudiksvall

Hemsida

Melavi Info producerar även text till hemsidor och uppdaterar befintliga. Har du ingen hemsida än? Oavsett vad du tycker om det digitala så är det dags att investera i en. Melavi samarbetar med flera kompetenta webbutvecklare som utgår från dina unika layoutbehov.

Med gott renommé och stamkunder har du förmåga att växa med ökad synlighet i sociala medier

Oslipade diamanter

Är du traditionalisten som förlitat dig på stamkunder och gott rykte och skjutit marknadsföringsfrågorna framför dig? Då är du en oslipad diamant med potential att växa. Tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och önskemål och sätter upp strategiska milstolpar mot ökad synlighet.

Ibland står man inför ett vägval och behöver ett kreativt bollplank

RÅD OCH VÄGLEDNING

Vill du vidareutveckla din affärsidé men vet inte hur? Är din marknadsföring eftersatt och behöver förbättras men du vet inte vart du ska börja? Konsultera Melavi Info för ett kostnadsfritt första möte så får du ärlig, kreativ input på en hållbar strategi som kryddas med affärsutvecklingspotential.

Melavi Info producerar även levandsporträtt, företagsdokumentation och skriver noveller

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Höra om mina andra tjänster såsom levnadsporträtt, novellproduktion och bloggtexter. Hör av dig så kan vi boka in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Du kan även fylla i kontaktformuläret så återkommer jag inom kort.

Melavi Info - med insatser som dröjer sig kvar