Om Melavi Info

melavi info - DEN LILLA MEDIABYRÅN MED DET STORA HJÄRTAT

BAKGRUND - MELAVI INFO

1 mars 2020 gav jag mig själv ett företag i födelsedagspresent. En rejäl utmaning med pandemin som bröt ut strax därpå. Men med brett kontaktnät och redan befintliga kunder som tjatat på mig i åratal att bli egen, så det bar vägen. Idag hjälper jag små och mellanstora företag med marknadsföring i alla dess former, ofta med Storytelling som bas.

Agneta Wallner hanterar alla typer av skriftlig framställning och åtar sig uppdrag över hela landet
Som den storyteller jag är har jag även skrivit en rad böcker. Klicka på bilden så kommer du till mitt bokförlag.

Efter att ha arbetat som skribent, med marknadsföring och med innesälj inom en rad olika  branscher såg jag ett tydligt mönster. Det var de ”enkla”,  lättillgängliga marknadsföringsinsatserna som tveklöst nådde bäst genomslagskraft. De som byggde på engagemang,  trovärdighet och hög igenkänningsfaktor. Melavi Info var därför tidigt ute med Storytelling som affärsidé.

Flexibla och trygga samarbetsformer

Melavi info erbjuder skräddarsydda lösningar inom textproduktion, marknadsföring, foto och affärsutveckling. Så oavsett om du behöver etablera eller utveckla din hemsida, producera nyhetsbrev, ta fram en logga, stötta administrativt eller behöver hjälp med sociala medier så är jag en resurs att lita på.

Jag åtar mig så väl enstaka uppdrag likväl som längre projekt såsom bilagearbete eller inför en mässa. Flera av mina kunder som saknar egen marknadsföringsavdelning eller behöver ett kreativt bollplank anlitar mig  på kontinuerlig basis.

Jag är deras ambulerande marknadsföringspartner och levererar med effektivitet och kontinuitet. Förutom att det är kostnadseffektivt motverkar stress och frigör tid för mina kunder att fokusera på det som de är allra bäst på.

Med_storytelling_ökar
Melavi Info fokuserar på det unika i din verksamhet och skapar engagerande och berörande content som tar dig närmare dina kunder och drömmar.

Filosofi - ditt företag är unikt

Företag är lite som människor, unika med en alldeles egen historia att berätta.  Ditt signum ditt DNA, bör därför sticka ut och kännas igen på en och samma gång.

Som Storyteller är jag grym på att scanna av, konkretisera och förmedla ditt DNA med marknadsföringsinsatser som berättar historien bakom just din affärsidé. Kampanjer som berör, skapar känslor och leder till ökad lönsamhet utan att krångla till det.

Om agneta

Med drygt 25 års erfarenhet av skriftlig framställning, såväl journalistiskt som marknadsföringsmässigt och litterärt, har jag utvecklat en personlig och träffsäker Storytellingstil som blivit efterfrågad. 

I ryggsäcken finns studier inom ekonomi, marknadsföring, media, svenska och kreativt skrivande på högskola och universitet.  Och jag har yrkeserfarenheter som sträcker sig från handel, industri, medtech, hälsa och journalistik. Utbildning i all ära, men det är framförallt kombinationen av livs- och yrkeserfarenheter, alla möten med människor vars historier jag haft förmånen att spegla, som utvecklat mig som allra mest. 

Jag bor och utgår från Hudiksvall, Hälsingland men åtar mig uppdrag över hela Sverige. På fritiden är skog, hav och fiske viktigt för mig liksom träning. Självklart toppar umgänge med familj och  vänner allt i min vardag. 

Agneta Wallner hanterar alla typer av skriftlig framställning och åtar sig uppdrag över hela landet
Som den storyteller jag är har jag även skrivit en rad böcker. Klicka på bilden så kommer du till mitt bokförlag.