Köpvillkor

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset av din beställning med specifikation även av moms och frakt. För böcker gäller momssatsen 6 % och för övriga varor och tjänster 25 %.

Betalningsvillkor och betalningsmetoder

Betalningsvillkoren är 15 dagar från det datum du beställde din vara. Betalningssätt beror på vilket val av betalmetod du gjorde i webbshopen såsom via kort eller per faktura. Se din orderbekräftelse som kommit på mail.

Leveranser

Vi skickar din order – gällande fysiska produkter – samma dag den inkommit. Detta under förutsättning att beställningen gjort före klockan 12:00 en vardag. Det innebär att du som kund har varan inom två vardagar, frånsett om det varit helg. Om en vara har avvikande leveranstid meddelar vid dig snarast.

Melavi Info – Storytelling With Heart förbehåller sig rätten att försening av leverans kan ske, om fraktbolaget i sin tur har leveransstörningar eller på grund av yttre omständigheter som vi inte kan råder över. Melavi Info strävar dock alltid efter att hitta alternativ lösning för snabb leverans om problem mot förmodan skulle uppstå. För paket som inte löses ut av kund förbehåller vi oss rätten att debitera  kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kronor.

Returer

Returer sker på köparens bekostnad om varan inte är defekt. Returer skickas till Melavi Info som brev eller paket med en tydlig avsändaradress på paketet.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt (ångerfrist). Ångerrätten börjar löpa från den dag du tagit emot din vara. I ditt meddelande till skriver du att du åberopar ångerrätten.

Ångerätten gäller inte om

Ångerrätten gäller inte om du beställt en specialtillverkad vara såsom en personligt utformad novell, artikel, foto eller annan produkt med tydlig personlig prägel. Ångerrätten gäller heller inte om du börjat använda den fysiska produkten eller en digital tjänst  från oss. Om varan skadats eller kommit bort på grund av att du är oaktsam kan du inte heller åberopa ångerrätten.

Vid nyttjande av ångerrätten

Meddela oss på kontakt@melaviinfo.com uppge ditt dina kontaktuppgifter samt ordernummer och orsak till varför du ångrar ditt köp. Skicka tillbaka varan till oss inom 14 dagar. Du står för frakten.

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjat din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi fick tillbaka varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig.

Garantier

Garanti gäller självklart om din produkt är skadad då ersätter vid dig snarast med ny motsvarande produkt. Vi står för frakt till och från dig.